Meniu
Cosul meu

Blog RSS

24 Sep Covorașele dezinfectante opresc microbii la intrare
0 31
Nimic nu este mai important decât menținerea sănătății în cele mai bune condiții. De aceea, este bine să nu lăsăm microbii și virușii să păstrundă în spațiile în care ne desfășurăm activitatea și cu atât mai puțin, în unitățile medicale, sanitare, de..
17 Sep Curățenia și igiena sunt esențiale în restaurante, terase și baruri
0 57
Curățenia unui restaurant este esențială pentru a menține clienții fericiți. Oricât de bună ar fi mâncarea și oricât de atentă ar fi servirea, dacă igiena este la un nivel scăzut, oamenii nu vor reveni. Fie că vorbim despre zona de servire a cliențil..
10 Sep Consumabile igienice de catering pentru evenimente și livrări la domiciliu
0 3
Planificarea și organizarea unui eveniment nu este niciodată ușoară. Există numeroase aspecte de care trebuie să țineți cont și multe lucruri de organizat pentru ca un eventiment să fie cu adevărat reușit, iar unul dintre cele mai importante aspecte ..
20 Aug Coșuri profesionale de gunoi pentru o reciclare eficientă a deșeurilor
0 112
Cu toții vorbim despre importanța colectării separate a deșeurilor în coșuri pentru colectare selectivă și despre cât de important este să aruncăm gunoiul în recipiente speciale și nu la întamplare. Atenția la astfel de detalii reprezintă o grijă și ..
13 Aug Covorașe profesionale de protecție, dezinfectante sau HoReCa
0 87
Covorul este un accesoriu fundamental în orice încăpere, deoarece în funcție de modul și spațiul pentru care a fost creat, acesta are rolul de absorbție a prafului, de a oferi un aspect vizual plăcut și elegant, de a dezinfecta tălpile sau de a prote..
30 Jul Consumabile HoReCa igienice pentru hoteluri si catering
0 92
Produsele de unică folosință sunt esențiale pentru păstrarea unei igiene perfecte în domeniul HoReCa, atât în camerele de hotel, cât și la restaurantele cu servicii de catering sau terase. De aceea, în contextul actual, trebuie alese cu atenție produ..
Afişare 1 - 6 din 24 (4 pagini)