Meniu
Cosul meu

Blog RSS

09 Jul Consumabilele de unică folosință din hârtie pentru o igienă perfectă
0 12
Șervețele din hârtie sunt consumabilele care au schimbat cursul istoriei, deoarece involuntar, au făcut ca totul în jurul nostru să fie mai steril. Spre deosebire de șervețelele sau batistele din bumbac, folosite în trecut, cele din hârtie sunt de un..
02 Jul Curățenie și prospețime la locul de muncă
0 42
Atunci când petrecem multe ore într-o locație fixă, trebuie să ne asigurăm că spațiul este curat, că suntem înconjurați de prospețime și că oamenii cu care interacționăm promovează buna dispoziție și creativitatea. Curățenia, atât în propria locuință..
25 Jun Curăță spațiile în doi timpi și trei mișcări
0 84
Toți ne dorim să realizăm curățenia rapid și simplu, deoarece cu siguranță avem și alte activități pe ordinea de zi de îndeplinit. Însă, o curățenie riguroasă de obicei necesită timp, însă nu și dacă folosim produse profesionale de curățat.Sanito.ro ..
18 Jun 5 secrete pentru spălarea și hidratarea mâinilor
0 82
Probabil niciodată nu v-ați curățat pe mâini atât de des ca în această perioadă și pentru a face acest lucru, pe lângă apă și săpun lichid, ați folosit o multitudine de dezinfectanți pentru mâini și suprafețe. Pielea, totuși, în contact cu anumite su..
18 Jun Beneficiile colectării selective în companii
0 80
Pentru a menține un mediu sănătos, atât pentru noi, cât și pentru generațiile care vor urma, colectarea selectivă joacă un rol extrem de important.Colectarea selectivă constă într-o colectare diferențiată a mai multor tipuri de deșeuri cu caracterist..
04 Jun De ce să alegi covorașe profesionale pentru restaurant
0 261
Pentru mulți deținători de restaurant, covorul este perfect pentru a adăuga un plus de stil, dar și de confort locației. Trebuie să știi ca aceste covoare profesionale ajută foarte mult la stabilirea întregului design, fiind un plus valoare la design..
Afişare 1 - 6 din 16 (3 pagini)