Consumabilele de unică folosință sunt probabil cea mai bună invenţie a erei modern, care simplifică foarte mult activitatea de zi cu zi și care oferă de multe ori și un plus de confort.

Dacă discutăm despre catering, livrări la domiciliu și organizări de mici petreceri în familie, consumabilele de catering sunt extrem de importante. Plecând de la linguriţe şi furculiţe, consumabilele de catering sunt ideale pentru ocaziile acelea când ai mai mulţi invitaţi şi nu vrei să speli farfurii după ce toată lumea a plecat.

De asemenea, multe firme de catering se bazează pe caserole de unică folosință, deoarece este o metodă ingenioasă, rapidă şi igienică de a aduce preparatele culinare clienţilor. În plus, caserolele calitative păstrează mâncarea în siguranță, fără riscul de a se vărsă, iar temperatura alimentelor se păstrează optim pentru consum.

În plus, este întotdeauna util să avem pahare de unică folosință la dispoziţie chiar şi acasă, deoarece nu trebuie de fiecare dată să ne servim invitații cu băuturi din pahare de sticlă sau cristal. Sunt multe motive bine întemeiate pentru care farfuriile de unică folosință sunt utilizate pe scară largă cu ocazia sărbătorilor sau a petrecerilor din familie. Unul dintre avantajele majore ale acestor farfurii este că sunt destul de economice şi mult mai convenabil de utilizat. Aceste tipuri de farfurii din plastic sau biodegradabile sunt excelente pentru a fi folosite la petrecerile sau picnicurile în aer liber. Există unele modele ale acestor farfurii care sunt dedicate special pentru situaţii precum vacanţa în familie sau sărbătorile de naştere, astfel încât acestea să poată fi curăţate şi spălate rapid pentru reutilizare. Farfuriile de unică folosință sunt uşoare şi pot fi transportate în mod convenabil, spre deosebire de farfuriile din porţelan.

În domeniul hotelier, pentru a oferi oaspeților facilităti de calitate și momente de răsfăț, există o varietate de produse de unică folosință disponibile, perfecte pentru un confort sporit:

-               Produse cosmetice: mini șampoane hoteliere, balsamuri, loțiuni, gel de dus;

-               Pachete si seturi de bărbierit, pentru îngrijire unghiilor, căști de duș pentru protecția părului, seturi dentare;

-               Prosoape și halate hotel din bumbac, moi și calitative;

-               papuci unica folosinta hotel. Papucii hotelieri reprezinta un detaliu important ce contribuie la sporirea gradului de confort al oaspeților, pe care acestia îl vor aprecia cu siguranță.

Pe lângă o curățenie impecabilă și o serie de cosmetice hoteliere de calitate, pe care turiștii le au la dispoziție, este foarte important ca atmosfera generală să se axeze pe relaxare și confort.

Consumabilele pentru hoteluri sunt extrem de importante pentru creșterea calității serviciilor pe care le oferi, fiind detalii de care oamenii vor ține mereu cont. Dacă aceste produse și accesorii există în fiecare cameră, sunt curate, miros plăcut și sunt aranjate cu atenție, cu siguranță va exista și un feedback pozitiv din partea clienților. De aceea, este important ca toate unitățile de cazare, hoteluri, vile, pensiuni și apartamente, să beneficieze de cele mai bune produse, astfel încât clienții să fii fericiți și mulțumiți, să revină și să recomande mai departe și altora serviciile companiei.

HoReCa este un domeniu aflat într-o continua schimbare și fiecare unitate trebuie să inoveze, să se reinventeze și să aducă întotdeauna un plus de confort și de calitate oaspeților, astfel încât aceștia să mai revină și să recomande și altora serviciile.