Atunci când vorbim despre bucătărie și despre preparatele alimentare, cu siguranță fiecare persoană în parte are anumite preferințe în ceea ce privește felurile de mâncare. De cele mai multe ori, atunci când timpul nu ne permite sî pregătim feluri variate de mâncare pentru fiecare membru al familiei, soluția rapidă este să apelăm la servicii de catering. Astfel, toată lumea se poate bucura de preparatele preferate, în cel mai scurt timp.

În ziua de astăzi, consumăm din ce în ce mai puțina mâncare gătita acasă. Timpul ne este limitat, ceea ce înseamnă ca apelăm tot mai des la acele servicii de catering, fie ca suntem acasă, fie că ne aflăm la job.

Pentru cei care prestează servicii de catering, există o soluție excelentă în materie de consumabile pentru catering. Aceasta soluție este reprezentată de magazinul online Sanito.ro, aici fiind puse la dispoziție game extrem de variate de produse, de la simple pahare de unică folosință, până la tacâmuri, pungi, cutii pentru catering, caserole de unică folosință și multe altele.

Toate aceste produse vă sunt puse la dispoziție un simplu click distanță, precum și la un raport calitate/preț mai mult decât avantajos.

Produsele din gama Sanito.ro sunt atât destinate persoanelor fizice, cât și firmelor de catering, hotelurilor care oferă room service, dar și restaurantelor ce oferă opțiunea de livrare la domiciliu. Serviciile de livrare la domiciliu au devenit din ce în ce mai complexe și mai tehnologice în ultimii ani, iar accesarea lor se face extrem de ușor.

Pentru ca un astfel de serviciu să poată fi de cea mai bună calitate și să se livreze fără niciun fel de problemă produse alimentare proaspete și la o temperatură optimă de servire, trebuie să fie luate în considerare produse de catering profesionale și calitative, astfel încât transportarea preparatelor să se realizeze ușor, în cele mai bune condiții și fără riscul de a se vărsa sau de a își schimba temperatura optimă pentru consum. Astfel, livrarea poate să fie influențată exterm de mult de calitatea consumabilelor pentru catering.

Consumabilele de catering de la firma Sanito.ro sunt calitative și sunt esențiale pentru firmele de succes, atât din domeniul cateringului, dar și din domeniul hotelier.

Deoarece pentru hoteluri igiena și curățenia dar și atenția asupra micilor detalii reprezintă elemente fundamentale pentru a oferi o ședere de calitate dar si mentinerea unei reputatii bune, Sanito propune și produse profesionale pentru curățenie și igienă. Gradul de curatenie dintr-un hotel reprezinta una din calitatiile principale pe care un spatiu de acest fel trebuie să le aibă. Pentru acest lucru, pe Sanito.ro găsiți numeroase produse specializate în curățenie și dezinfectare, precum: mănuși, detergenți, dezinfectanți pentru mâini și dispensere, coșuri pentru colectarea deșeurilor, conusmabile din hârtie și multe alte produse profesionale. În momentul în care discutăm despre afaceri precum hoteluri, restaurante și bucătării, dar și ale spații și firme din domeniul alimentar, este important să specificăm că igiena și curățenia sunt esențiale, atât pentru sănătatea clienților, cât și pentru cea a angajaților.

Alege soluțiile profesionale Sanito pentru domeniul HoReCa, pentru a oferi un plus de grijă și calitate clienților afacerii tale!