Toți ne dorim să realizăm curățenia rapid și simplu, deoarece cu siguranță avem și alte activități pe ordinea de zi de îndeplinit. Însă, o curățenie riguroasă de obicei necesită timp, însă nu și dacă folosim produse profesionale de curățat.

Sanito.ro oferă clienților variante avantajaose de curățenie în materie de detergenți, săpunuri și aparatură profesională. Pe site-ul magazinului vom găsi produse precum aspiratoare profesionale, folosite atât în instituții de stat, firme sau case rezidențiale. Aceste aspiratoare se remarcă prin capacitatea de a curăța suprafețele atât de lichide, cât și de substanțe solide. De asemenea, clienții vor găsi si o gamă vastă de produse Tork, precum dispensere și dozatoare, săpunuri lichide, consumabile de hârtie, coșuri de gunoi, produse profesionale de un real ajutor în curățarea și igienizarea spațiilor.

De cele mai multe ori, putem observa că săpunul Tork este folosit atât în spații rezidențiale, cât și în locuri publice, precum restaurante, mall-uri sau cinema. De asemenea, folosirea de dispensere Tork cu senzor sau buton este cu atât mai avantajoasă dacă dorim să păstram un nivel de igienă ridicat.

De ce este util aspiratorul?

Cea mai ușoara modalitate de alege un astfel de aparat în variantă profesională, este să îl achizitionezi online, de pe un site specializat, precum Sanito.ro. Dacă vei ști ce specificații să verifici, vei consulta părerile altor cumpărători sau cel mai bine, vei cere sfatul specialiștilor Sanito.ro, vei putea face cea mai bună achiziție chiar din confortul casei tale.

Oferta actuală, în cazul acestui aparat, este destul de bogată și variată, de la aspiratoare cu funcții de spălare, până la aspiratoare clasice, cu filtru din hârtie.

Întrucât  aspiratorul nu este întotdeauna un dispozitiv despre care să ai deja foarte multe cunoștințe, iți recomandăm să te informezi foarte bine înainte de a face o investiție. Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor tale, am pregătit un ghid de cumpărături care să îți ofere toate informațiile de care ai nevoie.

Aspiratoarele sunt dotate cu motoare electrice, extrem de variate din punctul de vedere al puterii dezvoltate. Puterea, care se măsoara în wati, reprezinta unul dintre aspectele de luat în considerare la cumpărarea unui aspirator. Aspiratoarele la ofertă au puteri mici, de sub 650 de wati, dar și puteri mari, care depășesc 1.500 de wati. De asemenea, de la Sanito.ro îți poți cumpăra și aspiratoare ieftine, cu putere medie. Producătorii de aspiratoare obișnuiesc să menționeze în descrierile electrocasnicelor pentru curățenie două valori în ceea ce privește puterea motoarelor. Prima dintre ele este puterea totală și arată cât curent electric consuma aspiratoarele. Cea de-a doua, puterea de aspirare, este cea mai importantă. Ea evidențiază eficiența unui aspirator în procesul de curățenie. La fel ca puterea totală a aspiratorului și puterea de aspirare se exprimă în wati. Spre deosebire de puterea totală, puterea de aspirare are, de obicei, valori mai mici. Știind puterea de aspirare, îți poți alege cel mai bun aspirator pentru locuința ta, în functie de dimensiunea suprafețelor de curățat.

Cu un astfel de dispozitiv, vei curăța casa în doi timpi și trei mișcări, deoarece un aspirator de calitate va face totul foarte rapid.