Fiecare casă, clădire de birouri, spital, hotel, magazin, restaurante, săli de sport, dar și oricare alte spații deschise publicului larg, te va întâmpina la intrare cu un covoraș special confecționat. Acesta are rolul de a înfrumuseța zona de intrare, curățind și dezinfectând în același timp pantofii tuturor celor care ne trec pragul. De dimensiuni mici, mari, traverse, simple, cu detalii, logo-uri, din aluminiu, dezinfectante, industriale sau pentru piscine, covorașele se regăsesc într-o gamă variată, astfel încât fiecare dintre noi să alegem varianta și modelul care ni se potrivesc.

Covorașe profesionale – design și calitate excepționale

Cea mai bună alegerea pentru orice clădire, o reprezintă covoarele din materiale profesionale, precum polipropilena, cauciuc natural, PVC, rășina sintetică, vinil, poliamidă sau aluminiu. Fie că alegi covorase profesionale pentru interior sau modele pentru exterior, te vei bucura de un design inedit. Negre, gri, vișinii, cu imprimeuri minimaliste, personalizate cu logo-uri, cu dungi colorate, fiecare covoraș în parte își va găsi destinația potrivită. 

Covorașe profesionale comercializate de Sanito.ro sunt special confecționate pentru zone cu trafic intens, iar materialele folosite sunt rezistente la ultraviolete, umezeală, făcând față cu brio condițiilor de mediu și temperaturilor de afară. 

Covorașe profesionale de interior – funcționalități multiple

În funcție de nevoile fiecăruia, Sanito dispune de covorașe profesionale ideale pentru zona de intrare în clădire. Covorașele de interior se regăsesc în diverse mărimi, culori și modele, astfel încât fiecare intrare să-și găsească un partener ideal. 

Covorașele din polipropilenă și mochetele din același material, sunt perfecte pentru birouri, camere de ședințe, holuri sau chiar industria horeca. Cu un design simplu sau complex, fiecare mochetă își va găsi locul într-un birou, restaurant sau cafenea, ori în zonele cu trafic intens, principala sa menire fiind aceea de a ajuta la păstrarea curățeniei, dar și de a încălzi, cel puțin vizual, spațiul și de a oferi încăperii un aer mai primitor, sofisticat.  De asemenea, mochetele sunt perfecte și pentru spațiile rezidențiale. O mochetă în culori calde, va reuși să încălzească dormitorul. Mochetele sunt preferate pentru întreținerea ușoară și pentru rezistența lor în timp. 

Covorașele din cauciuc reprezintă alegerea perfectă pentru industria alimentară. Covor anti-alunecare, cu drenaj sau cu margine, covorașele profesionale sunt ideale în restaurante, zone de servit sau oriunde se regăsesc produse alimentare.

Pentru persoanele ce petrec foarte mult timp în picioare în timpul orelor de lucru, covorașele ergonomice, anti-oboseală, reprezintă cele mai eficiente soluții pentru menținerea unei poziții corecte a corpului. 

PVC- LVT - linoleum – covorașe profesionale pentru diversificarea podelelor

Gama largă de covoare PVC, LVT sau linoleum, oferă posibilitatea amenajării unor interioare sofisticate, plăcute vederii, interioare ce pot schimba total aspectul unei locuințe sau clădiri. Astfel de covorașe sunt extrem de durabile, sunt rezistente la lovituri, previn alunecarea, nu atrag murdăria, iar principalul motiv pentru care sunt alese de majoritatea magazinelor, birourilor sau spitalelor, este faptul că se curăță extrem de ușor. Sunt perfecte și pentru locuințe, iar modelele și formele inedite, se încadrează perfect în stilurile moderne de amenajare. 

Covorașe pentru exterior – interioare mai igienice

În clădirile și instituțiile intens tranzitate, covorașele profesionale pentru exterior reprezintă un real ajutor. Principalul rol este acela de a curăța încălțămintea înainte de a păși în interiorul clădirii, însă modelele variate oferă un aspect mult mai plăcut și primitor întregii clădiri. 

Din cauciuc, polipropilenă sau materiale textile și aluminiu, cu forme și dimensiuni variate, covorașele profesionale pentru exterior sunt ideale atât pentru hoteluri, magazine, clădiri de birouri, instituții publice sau private. Covorașele personalizate cu logo-ul firmei, sunt alegerea potrivită pentru promovarea și creșterea unei afaceri. 

Covorașele din aluminiu sunt recomandate pentru clădirile cu trafic intens, unde se perindă zilnic sute, poate chiar mii de oameni. Datorită calității înalte a materialelor folosite, acestea vor rezista uzurii zilnici, precum și condițiilor meteo nefavorabile. 

În această perioadă, la mare căutare, în special de către instituțiile publice, private și spitale, sunt covorașele dezinfectante. Covorașele din cauciuc cu capacitate de stocare a dezinfectantului sau covorașele dezinfectante sticky mat, sunt extrem de eficiente, având capacitatea de eliminare a bacteriilor și germenilor purtați pe tălpile încălțărilor.