În ziua de astăzi, igiena personală joacă un rol esențial, mai ales dacă ne dorim să ne putem bucura de fiecare moment în parte.

Simpla spălare a mâinilor, cât mai frecvent este mai mult decât necesară, acest simplu obicei fiind principalul nostru ajutor în eliminarea tuturor impurotăților de pe mâini, virusuri și bacterii. În cazul în ne aflăm într-un spațiu public, un supermarket, o stație de metrou, o benzinărie și așa mai departe, dacă trebuie să folosim toaleta, este obligatoriu să ne spălăm pe ini, atât înainte, cât și după. Pentru uscarea igienică a mâinilor, cea mai bună opțiune este reprezentată de prosoapele de hârtie pliate sau de rolele de tip prosop hârtie.

Astfel de prosoape din hârtie, datorita faptului sunt de unică folosință și sunt păstrate igienic în interiorul unui dispenser profesional, ajută la o uscare eficientă a inilor, după ce acestea au fost spălate cu apă și pun dezinfectant. Prosoapele clasice adună exterm de multe bacterii și microbi, chiar și după câteva utilizări și de aceea, nu sunt recomandate în spațiile publice sau la birou.

Mai mult decât atât, prosoapele de hârtie sunt mai indicate pentru uscarea mâinilor, spre deosebire de uscătoarele de mâini, care dacă nu sunt igienizate corespunzător, pot păstreze de asemenea, microbe și viruși pe suprafețele lor.

În plus, dacă dorim ca igienizarea se facă ușor, fără atingerea suprafețelor din spațiile publice, este indicat folosim dispensere și dozatoare cu senzor, care nu trebuie atinse pentru dozarea săpunului sau a prosoapelor de hârtie.

Alegerea consumabilelor de hârtie superioare calitativ trebuie să se facă în funcție de tipul de hârtie folosit, rezistență și de numărul de straturi, care asigură o eficiență mai mare de uscare a mâinilor. Hârtia este un element ce nu trebuie lipsească din niciun sediu de firmă și din nicio casă. Fie o folosim pentru baie sau bucătărie, aceste produse din hârtie sunt din ce în ce mai bine realizate si mai rezistente. Hârtia provine dintr-un amestec de apă și fibre de celuloză de diferite tipuri și din diferite specii. Din acest amestec este obținută celuloza, un produs foarte asemănător cu bumbacul hidrofil. Una dintre cele mai recomandate game de produse de tipul consumabilelor din hârtie, este gama de produse Tork, recunoscută internațional pentru calitatea produselor.

Pe lângă prosoapele de hârtie, o gamă foarte importantă de consumabile de hârtie este cea de role și prosoape medicale, produse igienice care se folosesc predominant în spitale, clinici, dar și în saloane de înfrumusețare, pe post de așternut igienic pentru paturile de examinare, care se schimbă imediat, după fiecare persoană în parte, astfel încât gradul de igienă fie mereu ridicat.

Indiferent de tipul produselor pe care îl căutați, fie aveți nevoie de o rolă din hârtie pentru ștergerea mâinilor și a suprafețelor, role medicale, prosoape coafor, hârtie igienică, șervețele faciale, sau alte produse și echipamente pentru curățenie, găsiți toate soluțiile profesionale de igienizare, curățare și protecție în magazinul online Sanito.ro.