În contextul actual, păstrarea sănătății și siguranța primează. Astfel, se impune acordarea unei atenții sporite în cea ce privește protecția sănătății noastre. Este important să avem lucrurile sub control și să ne păstrăm sănătatea pentru o calitate a vieții mai bună.

Pe lângă masca de protecție și gelul dezinfectant, obligatorii în arsenalul oricărei persoane sunt șervețelele umede dezinfectante de unică folosință, care asigură igienizarea constantă și perfectă a mâinilor.

În piață există foarte multe tipuri de geluri dezinfectante, mare parte antibacteriene, dar aliatul de nădejde rămâne dezinfectantul antiviral, de preferință avizat de MS, pentru a fi siguri că protecția este eficientă.

Măștile trebuie schimbate la fiecate 4 ore sau de fiecare dată când se umezesc, deci ar fi bine să luați 3 măști curate într-o pungă, întrucât una singură nu vă va proteja pe parcursul întregii zile.

De asemenea, este important să atingeți cât mai puține obiecte pentru a evita contaminarea. Dispenenerul cu gel dezinfectant de la intrarea în bloc, în magazine sau în hipermarket pentru eliberarea dezinfectantului ar trebui să fie cu senzor, ca să își îndeplinească cu succes rolul de protecție.

La intrarea în spațiile pubice, un rol esențial îl joacă dezinfectarea talpilor încălțăminții, astfel evităm să aducem din afară în incinta spațiului diverși agenți patogeni. În acest sens, există două tipuri de covorașe dezinfectante de decontaminare, care și-au dovedit cu success eficiența în industria alimentară și sanitară.

O varinată este covorasul sticky mat, acesta se aplica ușor, fiind autoadeziv. Fața covorașului conține un aditiv antimicrobian acrilic non toxic, care dezinfectează tălpile pantofilor în momentul atingerii și asigură o dezinfectare eficientă.

În zonele de intrare sau cu trafic intens se impune folosirea covorului dezinfectant SANI-TRAX. Acest covor are o margine groasă, tip bordură. Adâncimea sa are capacitatea de a stoca 4,5 litri de soluție dezinfectantă. Covorașul este de asemenea prevăzut cu dinți de cauciuc, care asigură îndepărtarea impurităților solide atașate de tălpile pantofilor prin răzuire.

 

Viața noastră îți are traseul prin diverse spații publice, la școală, job, cumpărături, vacanțe, centre medicale. De aceea, este important ca adminstratorii acestor spații să asigure siguranța tranzitării lor.

Pentru a păstra igiena, prin atingerea a cât mai puține suprafețe, este foarte importantă folosirea echipamentelor corespunzătoare, toate prevăzute cu senzor. În acest fel, se evită contaminarea pielii, dupa igienizarea mâinilor și folosirea toaletei.

În cazul toaletelor din spațiile publice, un confort sporit și igienic corespunzător este reprezentat de capacele de toaletă cu senzor sau buton, care sunt prevăzute cu folie de unică folosință. Foliile de plastic sunt impermeabile, igienice, de unică folosință și fac posibilă utilizarea normală a toaletei din spațiul public.

Igienizarea mâinilor, fără atingerea dispozitivelor corespunzătoare, presupune dotarea cu dozatoare de săpun dezinfectant, dozatoare de gel dezinfectant și dozatoare de hârtie, toate prevăzute cu senzor.

În sprijinul dotării acestor spații de către administratori, achiziționarea sub formă de pachet asigură realizarea unui mediu sigur de tranzitat, crearea de condiții optime de desfășurare a vieții în actualul context și implicit de realizare a unei achiziții economice.

Toate aceste produse pot fi găsite în magazinul online sanito.ro, care vine în sprijinul nostru cu soluții profesionale pentru prevenție și protecție împotriva virușilor și a bacteriilor, prin pastrarea unor principii esențiale de igienă.