În timp ce ambalajele din plastic și polistiren au fost acceptabile în trecut, astăzi, industria de catering și consumatorii în general, sunt mai conștienți de impactul pe care aceste materiale nebiodegradabile îl au asupra planetei. Consumabilele de catering biodegradabile oferă combinația perfectă între comoditatea pentru evenimente de catering, mâncare la pachet și o abordare ecologică a ambalajului în general.

Este important să alegi consumabile de catering biodegradabile pentru depozitarea și consumul alimentelor. Aceste produse nu numai că ajută la reducerea poluării mediului, dar sunt și mai sănătoase pentru tine și oaspeții tăi.

Tacâmuri de unică folosință pentru evenimente în aer liber

Când vine vorba de depozitarea și consumul alimentelor, alegerea consumabilelor biodegradabile, precum tacâmurile compostabile, reprezintă o modalitate excelentă de a contribui la reducerea impactului asupra mediului. Aceste articole nu numai că sunt prietenoase cu mediul, dar sunt și mai sigure pentru utilizatori.

Există o serie de tipuri diferite de consumabile de tacâmuri biodegradabile pe piață, așa că este important să le alegi pe cele potrivite. Unele dintre cele mai populare opțiuni includ ustensile din bambus, tacâmuri de lemn și furculițe și cuțite compostabile.

Un alt lucru grozav despre aceste produse este că sunt adesea mai ieftine decât produsele tradiționale de tacâmuri. În plus, pot fi aruncate cu ușurință în instalații de compostare sau gropi de gunoi. Așadar, dacă ești în căutarea unui mod ecologic de a păstra și consuma alimentele, alegerea consumabilelor de tacâmuri biodegradabile este o opțiune excelentă.

Pahare de carton – perfecte pentru băuturi la pachet sau în deplasare

Paharele de carton sunt o alternativă excelentă la paharele de plastic sau din sticlă, deoarece sunt ecologice. De asemenea, sunt ușoare, ieftine și ușor de transportat și depozitat. Alege pahare de carton pentru a le oferi clienților și oaspeților libertatea de a se deplasa în siguranță în timp ce își savurează băutura, fără spargeri accidentale. Paharele confecționate din carton sunt perfecte pentru evenimentele care implică multă mișcare. 

Paharele de carton sunt ideale atât pentru băuturi calde, cât și reci, și pot fi găsite și într-o gamă largă de modele, perfecte pentru a savura o înghețată, cafea sau o limonadă, în timpul mersului. Asigură-te că vei completa paharele din carton cu paie de băut ecologice. Astfel, vei oferi afacerii tale, garanția că este cu adevărat ecologică.

Farfurii de unică folosință elegante și colorate

Cateringul poate însemna multă muncă, dar este important să te asiguri că mâncarea pe care o servești este cât mai ecologică posibil. Poți contribui la reducerea impactului asupra mediului utilizând consumabile biodegradabile pentru catering, cum ar fi farfurii de unică folosință. Poți alege farfurii din trestie de zahăr sau carton, simple sau colorate, spre încântarea clienților. 

Farfuriile de unică folosință sunt, de asemenea, sigure pentru consumatori, deoarece nu pot lăsa substanțe chimice dăunătoare în alimentele pe care le consumă. Sunt ușor de transportat și depozitat și nu ocupă mult spațiu. Indiferent că vei avea nevoie de farfurii biodegradabile de unică folosință pentru petreceri, grătare, zile de naștere sau orice alte evenimente informale, există o gamă largă de veselă de unică folosință disponibilă pentru fiecare eveniment.

Consumabilele de unică folosință pentru catering sunt concepute pentru a reproduce tot ceea ce înseamnă ustensilele pentru servit băuturi sau savurat cine delicioase. Cu o gamă largă de astfel de produse, cu opțiuni reciclabile, biodegradabile și compostabile, alegerea consumabilelor biodegradabile de catering nu a fost niciodată mai simplă.