Produsele de catering de tip consumabile precum pungile, caserolele, farfuriile de unică folosință, tacâmurile de unică folosință, paharele și multe altele, sunt foarte importante și trebuie să fie întotdeauna de o calitate superioară, astfel încât alimentele să fie păstrate la temperaturi otpime, tacâmurile de unică folosință să nu se rupă, iar experiența de servire a mesei să fie impecabilă.

Cel mai probabil, fiecare dintre noi a rupt la un moment dat cu mare ușurință un cuțit sau o furculiță de unică folosință. Mai mult decât atât, cu siguranță cu toții am primit supe sau ciorbe, care s-au scurs din caserolă pentru că nu erau bine sigilate datorită materialelor slabe folosite. De aceea, consumabilele de unică folosință folosite pentru transportarea și păstrarea preparatelor si pentru consumarea lor, trebuie să fie de o calitate premium, astfel încât satisfacția clienților să fie garantată.

Produsele alimentare sunt pe primul loc, în ceea ce privește serviciile de livrare la domiciliu prestate de diverse restaurante, însă, produsele de catering de tip consumabile reprezintă un detaliu cu adevărat important de care clienții vor ține cont într-o măsura mai mică sau mai mare.

Consumabilele de catering de unică folosință sunt foarte importante și în propriile locuințe. Putem găsi mereu un motiv pentru a sărbători, atât cu cei din familie, cât și cu alte persoane apropiate și prieteni dragi. Zile de naștere, mici sărbători oficiale, reușite ale cuiva, timp liber, picnicuri - sunt multe dintre motivele importante pentru a pune la cale o petrecere.

Pregătirile pentru orice fel de petrecere pot dura destul de mult, mai ales dacă nu avem un plan bine pus la punct. Dacă în schimb, știm exact ce să cumpărăm și să utilizăm, întreg procesul devine mult mai ușor. Totodată, destul de mult poate dura și curățenia de după și curățarea vaselor folosite pentru mâncare și bauturi, dar și acest proces poate fi ușurat substanțial, dacă se folosesc produsele potrivite. Însă, după o petrecere, nu este nimic mai bun de făcut decât să ne relaxăm puțin. Așa că, în această privință sunt recomandate consumabilele de unică folosință calitative, destinate în principal pentru servicii de catering, care pot fi ușor aruncate și reciclate la final, fără să fie nevoie să le mai spălăm și să le mai curățăm.

Consumabilele de unică folosință pot înlocui fără probleme vasele și tacâmurile pe care le-am utiliza și nu mai necesită spălare și uscare după. Alegând pahare de unică folosință, ne putem asigura și de un alt aspect foarte important și anume, că nu se vor mai distruge paharele din sticlă sau cănile preferate din ceramică pe care le-am fi utilizat în locul lor, care inevitabil, la evenimente se mai sparg. Toate acestea sunt mult mai mai ușoare și mai simplu de manevrat. 

În plus, fiecare petrecere sau eveniment se poate personaliza și se pot folosi consumabile tematice, colorate diferit și inovativ, iar paharele, paiele și farfuriile diferite de fiecare dată vor aduce plus valoare, cu costuri mult reduse, față de vesela și accesoriile clasice.