Când un număr mare de persoane intră și iese din clădire, problema difuzării murdăriei vine odată cu aceasta. Aceste intrări aglomerate pe termen lung au nevoie de un covoraș din aliaj de aluminiu care poate face față la multă murdărie. Un număr mare de date demonstrează că utilizarea eficientă a covorașului de intrare din aliaj de aluminiu Reduce cu până la 90% murdăria și umiditatea atașată la talpa pantofului, menținând astfel mediul interior ordonat și reducând costul curățării podelei interioare.

De ce să alegi un covoraș din aluminiu?

Special create pentru zonele cu trafic intens, aceste covorașe profesionale din aluminiu se potrivesc atât utilizării în interior cât și în exterior. Covorașele sunt ideale pentru intrări în spații comerciale, aeroporturi, universități, clădiri publice, săli polivalente, spitale și altele. În plus, în unele locuri cu trafic intens, precum aeroporturi și centre comerciale, timpul pentru curățarea covorașului este limitat, astfel încât covorașul de la ușă trebuie să fie ușor de curățat. Covorașul din aliaj de aluminiu trebuie curățat doar cu o mătură sau un aspirator, iar covorașul este îndepărtat rapid

Structura de design rezonabilă a covorașului din aliaj de aluminiu este asortată cu suprafața și cauciucul de înaltă calitate pentru îndepărtarea prafului profesional importate, care pot îndepărta cu ușurință murdăria

Cum funcționează aceste covorașe?

Dacă alegi acest tip de covorașe profesionale, trebuie să știi că ele sunt potrivite pentru a îndeplini una sau mai multe dintre următoarele sarcini: pentru a absorbi umezeala, pentru a reduce murdăria care poate pătrunde în clădire și pentru că oferă aderență și reduce riscul de alunecare din cauza unei pardoseli umede. În plus, un astfel de covoraș poate oferi opțiuni de culoare pentru a accentua podelele, pereții și holurile din jur.

Pentru că îți vei dori ca acest covoraș să fie potrivit spațiului tău, mai ales atunci când vorbim despre spații precum aeroporturi, hoteluri sau diferite instituții, în mod sigur te-ar interesa ca acesta să fie personalizat. Poți alege covorașe personalizate cu logo, în așa fel încât să reprezinte clădirea respectivă.

Ce probleme pot apărea când folosești un astfel de covoraș?

Alegerea tipului corect de inserție este crucială pentru performanța generală a covorașului pentru picioare. În timp, aceste inserții tind să se uzeze sau să se deterioreze. Când se întâmplă acest lucru, grila pentru picioare din aluminiu poate părea uzată și neatrăgătoare vizual. Covorul se uzează de fapt sub aluminiu, astfel încât eficiența covorașului pentru curățarea pantofilor este grav compromisă. Deci principala problemă ar putea fi calitatea indoielnică a covorașului, care ar duce la o uzură prematură. Însă nu este cazul să te îngrijorezi când alegi aceste covorașe profesionale. Special concepute pentru trafic intens, acestea își vor păstra calitățile pentru mult timp. 

O problemă pe care oamenii nu o iau în considerare de obicei este că aceste covorașe din aluminiu pot fi zgomotoase. În funcție de podeaua de dedesubt, aluminiul poate scoate un zgomot.  Dacă ești în căutarea unor covorașe care să se potrivească într-un birou, o intrare comercială sau o zonă orientată către clienți, covorașele zgomotoase ar putea să nu fie cea mai bună opțiune pentru tine. Există modalități prin care poți reduce zgomotul, totuși, astfel că te poți bucura fără griji de aceste covorașe de intrare din aluminiu. Alege cea mai bună varinată pentru tine și folosește-te de funcționalitatea și silul acestor covorașe.