Cu toții ne dorim să trăim sănătos și echilibrat, iar în lupta cu virușii și microbii este important să avem aliați puternici, care să ne ajute să păstrăm igiena și curățenia în condiții ideale, în toate locurile în care trăim sau ne desfășurăm activitatea.


Cum ne protejăm de viruși și microbi?


În funcție de activitățile pe care le întreprindem, măsurile de protecție pot varia de la caz la caz.  


Pentru utilizatorii normali, care nu lucrează în domenii medicale sau în medii care necesită o protecție deosebită, măștile de protecție sunt ideale pentru utilizarea în interioare sau zone aglomerate, împreuna cu mănușile de protecție de unică folosință, atunci când mergem la cumpărături. Bineînțeles, nu trebuie să lipsească nici gelul dezinfectant pentru mâini, care se poate aplica rapid, indiferent dacă ne aflăm acasă, la cumpărături, la muncă sau în mijloacele de transport în comun.


Daca suntem utilizatori specializați, cu activitate în centre medicale, spitale, cabinete de consultații, cabinete stomatologice, saloane de înfrumusețare și cosmetică sau zone de prelucrare a alimentelor, măsurile de protecție trebuie să fie mult mai atent alese. În acest sens, este indicat să se folosească: măști medicale de protecție sau măști chirurgicale, mănuși medicale de unică folosință, din latex sau nitril și echipamente de protectie: combinezoane sterile de protecție sau halate medicale sterile de unică folosință, acoperitori pentru încălțăminte și acoperitori sau bonete pentru păr.


Ce putem folosi pentru o dezinfecție profesională?


Aparatul nebulizator pentru dezinfecție este soluția ideală pentru dezinfecția încăperilor. Acest aparat este o unitate certificată CE de înaltă calitate, care permite igienizarea completă a unei camere sau a unui spațiu deschis într-un mod sigur, rapid și eficient din punct de vedere al costurilor. Fiind o unitate robustă și puternică, aparatule nebulizator este o mașină de uz profesional, proiectată pentru a fi utilizată în medii comerciale, case de îngrijire, birouri mari și săli de sport.


Folosind soluțiile potrivite, aparatele performante transformă soluția într-o ceață fină, care cuprinde întreaga cameră. Picăturile de ceață extrem de mici aterizează pe toate suprafețele, învelind membrana virusului, care expune nucleocapsida și în cele din urmă, îi ucide capacitatea de a infecta celulele ulterioare.


Aparatul permite tratarea și igienizarea completă a camerelor în doar 30 de secunde (30m2 cameră), iar atunci când sunt ventilate adecvat, încăperile tratate pot fi ocupate în decurs de 15 minute.


Pe lângă folosirea unui nebulizator pentru dezinfecție, putem opta și pentru detergenții profesionali medicali și de suprafețe, care ajută la o curățare atentă si igienică a tuturor suprafețelor utilizate, a aparaturii și mobilierului, indiferent dacă vorbim despre spații medicale, precum spitale și clinici sau de zone de prelucrare a alimentelor sau saloane de infrumusețare. 


De asemenea, în funcție de spațiul în care se dorește dezinfecția, se pot folosi și alte tipuri de accesorii și aparatură specifică, precum covorașele profesionale dezinfectante, care se pot situa la intrările în diferite clădiri și incinte, dozatoarele pentru dezinfectanți și stațiile de dezinfectare și chiar și sistemele ultrasonice pentru dezinfecția bagajelor, a carucioarelor de cumpărături și chiar și a persoanelor.


Alege soluțiile profesionale de dezinfecție și curățare pentru a te putea bucura de un mediu sănătos, ferit de viruși și microbi!