Industria HoReCa a trecut în ultimele două decenii prin câteva schimbări destul de substanțiale. În anii 1980, industria a cunoscut o creștere a hotelurilor de tip boutique și o îmbunătățire a stilului de viață, ducând în cele din urmă la schimbări în ceea ce privește așteptările oaspeților. Marile lanțuri hoteliere au luat măsuri pentru a se adapta la dorințele și nevoile clienților, oferindu-le camere curate, bine dotate și confortabile.

Din cauza acestor schimbări, mulți hotelieri simt presiunea de a oferi din ce în ce mai multe servicii și produse pentru hotel de calitate pentru a-și mulțumi oaspeții. Majoritatea proprietarilor însă nu lucrează cu bugete mari, așa că managerii de hotel trebuie să își selecteze cu atenție partenerii și ofertele. Din fericire, odată ce ai cunoscut produsele Sanito, nu este nevoie să mai cauți în altă parte! Având o experiență de 15 ani în piață, Sanito te poate ajuta cu soluții complete, variate, adaptate fiecărui client. Iată mai jos o listă cu articolele esențiale pentru un hotel modern și confortabil pe care oaspeții tăi îl vor adora!

Cosmetice hoteliere 

Importanța cosmeticelor hoteliere de calitate nu poate fi subliniată suficient, la pachet cu importanța micilor detalii. Alege produse de lux, iar oaspeții tăi se simți apreciați și răsfățați. 

Iar odată cu o conștientizare tot mai mare a problemelor de mediu, vizitatorii tăi pot fi mai atenți la sursa și impactul produselor pe care le folosesc. În gama Sanito găsești produse realizate cu atenție la mediul înconjurător, cu formule eco-aware și ingrediente naturale. 

Seturile dentare, de îngrijire sau de bărbierit sunt ușor de uitat acasă în cazul unei călătorii, dar destul de importante pentru a fi apreciate de oaspeții tăi atunci când le găsesc în cameră. Asigură-te că oferi câte un set pentru fiecare vizitator și salvează-le astfel excursia.

Papuci hotelieri 

Ești în căutarea unui tip de încălțăminte pe care oaspeții tăi să îi poarte în jurul piscinei sau la spa? Sau poate că ai nevoie de papuci „premium” pentru clienți pretențioși? Alege din colecția de papuci hotelieri perechea perfectă pentru nevoie tale. Cel mai important lucru în timpul călătoriilor este confortul, iar papucii din bumbac, închiși sau deschiși, sunt moi și eleganți, fiind pe placul celor mai exigenți clienți. Tălpile antiderapante și durabile conferă siguranță și pot fi purtați atât în exterior, cât și în interior pentru ca oaspeții tăi să se simtă relaxați la spa, în camere și chiar la micul dejun.

Prosoape și halate

Majoritatea prosoapelor sunt din bumbac sau amestec de bumbac cu poliester, sunt absorbante, moi, fiind potrivite chiar și pentru tipurile de piele mai pretențioase sau mai sensibile. Disponibile în diferite dimensiuni și de la furnizori diverși, prosoapele și halatele sunt disponibile în varianta subțire și ușoară, fiind potrivite pentru spa sau în varianta premium, groase și confortabile pentru nopți relaxante.  

Consumabile catering

Gama Sanito de consumabile de catering pentru hotel și bar îți oferă posibilitatea de a-ți scoate în evidență oferta de bar, restaurant și room service. De la tacâmuri bio sau de lemn până la farfurii, cutii și pungi, poți găsi aici elementele esențiale de care personalul din tău ar avea nevoie pentru evenimente speciale sau livrări individuale. 

Așadar, confortul oaspeților tăi trebuie tratat cu atenție, începând de la cosmetice și accesorii de cameră, până la tacâmuri și alte articole consumabile pe care cei mai exigenți dintre clienții le vor analiza cu siguranță.